Home Info / Contact

Info / Contact

Blogia ylläpitää matkustamista rakastava, pääkaupunkiseudulla asuva 30+ nainen enimmäkseen perhematkailun näkökulmasta. Aikaisemmin reissasin yksin tai ystävien kanssa, nykyään suurimpaan osaan matkoistani tulee mukaan aviomies sekä kaksi pientä lasta, tyttö ja poika. Matkakohteet vaihtelevat Suomesta maailmalle ja ovat itse räätälöityjä majoituksineen. Yleensä hotelli- ja ravintolavalintamme ovat tasokkaita, osa täyttää luksusmatkustamisen kriteerit. Minulle on tärkeä hakea uusia elämyksiä ja kokemuksia arjessa. Hotelli- ja matkakohdevinkkien lisäksi mukana on myös ravintola-arvosteluja ja välillä ihan tavallista perhearkea.

yhteydenotot: svainio81(at)gmail.com

DSC03980-004

Blogin aihe ja lukijat

Blogiani seuraavat pääasiassa 24-40 vuotiaat matkailuteemasta kiinostuneet henkilöt. Tänne tullaan myös paljon satunnaisille käynneille Googlen kautta etsittäessä tietoa hotelleista tai matkakohteista. Olen erikoistunut elämäntilanteeni myötä perhematkailuun ja perhekohteisiin. Yleensä hotelli- ja ravintolavalintamme ovat tasokkaita, osa täyttää luksusmatkustamisen kriteerit. Minulle on tärkeä hakea uusia elämyksiä ja kokemuksia arjessa.

Kirjoittamiani tekstejä:

Aikaisemmat yhteistyöni hotellien ja muiden tahojen kanssa löytyvät täältä

Kysymyksiä ja vastauksia:

olen: Espoossa asuva matkustamista rakastava, akateeminen nainen

siviilisäätyni: naimisissa, 2 alle kouluikäistä lasta (tyttö ja poika)

Millainen matkailija olen: Olen mukavuudenhaluinen, mutta kuitenkin rento matkustaja. Pienet vastoinkäymiset eivät pilaa lomaani. Minulla on kokemusta reppureissuhenkisistä matkoista, mutta myös viiden tähden lomakohteista. Räätälöin matkani usein itse, mutta kolmenkympin rajapyykin ylittäneenä haluan nauttia mukavuuksista mahdollisimman paljon. Se tarkoittaa usein tasokasta hotellia sekä tasokkaita ravintolaelämyksiä. Vietän hotellilla enemmän aikaa kuin nuorempana.

Blogin teema/kohderyhmä: Blogissani vierailee tällä hetkellä 3000-5000 kävijää kuussa. Osa heistä on ystäviä ja tuttavia, mutta moni eksyy lukemaan blogiani myös hakiessaan tietoa Googlen kautta. Näkisin, että blogini tavoittaa erilaisia kohderyhmiä. Laajan ryhmän muodostavat 24-34 vuotiaat naiset ja yleisesti matkakohteista ja matkustamisesta kiinnostuneet, mutta uskon, että uusia lukijoita on löytynyt pienten lasten vanhemmista sekä ”luksusmatkailusta” kiinnostuneiden joukosta.

Unohtumattomin matkakokemus: En osaa valita vain yhtä, sillä upeita kokemuksia on paljon. Nostaisin kuitenkin erityisesti opiskeluaikoina tehdyn maailmanympärimatkan ja reitin varrelle osuneet upeat maat (Australia, Uusi-Seelanti, Fidzi). Uudessa-Seelanissa hyppäsin tandemhypyn pienkoneesta. Borneo ja saaren monimuotoinen eläinkanta teki minuun myös lähtemättömän vaikutuksen sekä tunne siitä, kun kiipesin Kaakkois-Aasian korkeimman vuoren, Mt Kinabalun huipulle. Viimeisimpiin elämyksiin kuuluu Mauritiuksen häämatka.